Esztéta vagyok

 2012.03.04. 02:25

Magam sem gondoltam volna, de most jól felcsapok filmesztétának, és megosztom veletek a legújjabb élményemet. (elvileg az egyetemen volt valami filmes szakirányom is, remélem most debütálhatok)

Tök véletlenül találtam egy ilyen horrorfilm szerű valamit. A címe: Fekete karácsony. (2006-os remekmű - máris kezdjed tölteni)

Hogy miért nézek karácsonyos filmet Márciusban, az nagyon jó kérdés. Illetve hogy horrort miért nézek - mert azt is utálom - szintén jó kérdés.

Ha szervezel haverokkal ilyen pizzarendelős, sörözős, vígjátéknézős estét akkor EZ legyen az amit FELTÉTLENÜL meg kell nézned.

 

Sztori:

Van valami zavaros családi háttértörténet, de azt szarjad le, úgyse érted. Meg valami fickó, kiszökik a börtönből, de hogy mi neki a funkciója az is kurvamindegy.

Adott egy nagy ház, benne egy rakás ugyanolyan kinézetű csajjal. (tényleg nem értem a rendezőt, faszér válogat be totál jellegtelen arcokat - jó oké olcsók - na de hogy mind ugyanolyan?) Esik a hav, karácsonyfa, ajándékozás.

Aztán szépen elkezdenek hullani a csajok, mindenki totálba megijed, meg sikongat, meg keres-kutat. Minden szobára jut szinte egy halott picsa. Rettentően izgalmas.

Tuti valami szemfetisiszta találta ki a történetet, ugyanis mindenki úgy hal meg hogy: (próbáld meg elképzelni)

a gyilkos egy kukás szatyrot húz az áldozat fejére, jól ledönti a földre. ÉS a zsákon keresztül kitépi az áldozat SZEMÉT. (egyiket másikat meg is eszi - gondolom megéhezett)

Ezt így eljátsza potom 15 csajjal. Mindenki szemét ugyanúgy kitépkedi, szóval már a 3. után bátran kimehetsz cigizni vagy ilyesmi, ráérsz.

Viszont vannak felejthetetlen jelenetek amik kárpótolnak a sok szemezésért:

Menekülni kéne, merthát basszus tuti gyilkos van a házban, DE inkább mindenki marad a seggén, hogy jól meghaljon. (tipikus) Véletlenül sem az ajtó felé rohan senki, tudod KIFELÉ, hanem inkább fel a padlásra, vagy elmennek zuhanyozni, rágyújtani, meg mindenfajta sötét zugokba. Király.

SZUICID REALITY

Van ez a börtönből elszökött csávó (aki tisztázatlan körülmények között szerepel a filmben, tényleg fogalmam sincs miért) talál ilyen karácsonyi tésztaformát (angyalkás, meg télapós, meg csillagocskás) és szépen az áldozat HÁTÁBÓL kinyom egy-két formát. (tudod mint a mézes süti) Be a sütőbe, és jól megeszegeti. Itt tényleg éreztem valamifajta kreativitást, kamilláztam is pár percig.

És a másik nagy kedvenc: (itt feltétlenül gondolj majd rám) hogyan is érhetne véget egy ilyen szép film, ha nem azzal, hogy végül életben marad egy csaj. (aki pont ugyanolyan jellegtelen senki, mint a többi) 

Éppen sikerül életben maradnia úgy: (nem várt fordulat!!!)

hogy KISZÚRJA A GYILKOS SZEMÉT. (szóval vissza-szemfétisel)

........ Persze a gyilkosunk még visszatér. (hát hogy a kurvaéletbe ne?!)

Az életben maradt picsa lábadozik a kórházban, amikoris a PLAFONBÓL előmászik a szemnyomkodós elmebeteg. A lány nem marad rest (már rutinos túlélő) előkap egy éppen kéznél lévő defibrillátort. Ügyesen beüzemeli (tuti orvosira jár) és jól FEJEN DEFIBRILLÁLJA.

 

 

Hát köszönöm az élményt,

köszönöm a készítőknek,

Istennek,  

Anyukámnak,

a csapatnak,

és mindenkinek aki szereti.

FINISH

 

A bejegyzés trackback címe:

https://namajdmost.blog.hu/api/trackback/id/tr774287350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dextercapo 2013.05.16. 20:52:56

asylum ? :)
erdemes ranezni par alkotasukra . en epp tegnap fetrengtem az egyiken :)

Shaktii 2013.05.22. 21:23:37

Felírom a listára! :)
süti beállítások módosítása