Csak az álláskeresés

 2012.06.15. 21:36

Gondoltam megörökítem ezt a csodálatos témakört is, merthát van mit írni róla. 

Nekiestem az álláskeresésnek, mint bolondborjú az anyjának, hogy nagyszerű, álmaim munkáját megtaláljam. 

Lássuk csak: Államigazgatás, közigazgatás témakör. 

Ki is dob az internyet frenetikus, már szavakkal le nem írható álláslehetőségeket. Legszívesebben jelentkeznék mindre. 

(Mégegyszer jelzem, államigazgatás témakörben keresgélek)

Az első amit kidob:

 

- Dajka 

Tisztelt Cím! Szívesen jelentkeznék dajkának, hogy szívemen hordhassam országunk, illetve embertársaim sorsát. Ígérem keblemen melengetem majd minden rossz döntésünket, kitekert adóinkat, a kormányt, és az öreg Viktort.

 

- Gépkezelő- fertőtlenítő 

(a pályázat feltételei: 8 általános, részletes szakmai önéletrajz, büntetlen előélet) 

Tisztelt Cím! Nehezen ugyan, de összejött a 8 általános, bizonyos értelemben BŰNtetlen is vagyok, a részletes szakmai önéletrajzomat pedig csatolnám, amiben kifejtem milyen ügyesen és gyorsan gépkezeltem itthon a mosógépet, mikrót, illetve hány éven át fertőtlenítettem baktériumoktól a házat, illetve a kicsi kezemet. Remélem pályázatom elnyeri tetszésüket!

 

- Gitártanár

Tisztelt Cím! Cserfes tinilányként megtanultam eljátszani a Tankcsapdától az Egyszerű dalt. Még van egy gitárom is tokkal-vonóval. Ha ez nem lenne elég, bármilyen dalt képes vagyok elénekelni és mellé léggitározni. Nagyobb alkoholmennyiség elfogyasztása után, bárkit szívesen megtanítok léggitárral énekelni az államigazgatás szent területén. 

 

- Sterilizáló asszisztens

...ezt most így a fantáziátokra bíznám...

 

- Szlovák nemzetiségi óvodapedagógus

Tisztelt Cím! Szeretem a kihívásokat! Kérem vegyenek fel! A konfliktusok elkerülése végett, előre beszereztem egy bukósisakot, illetve gerincvédőt. 

 

- Építésvezető

Tisztelt Cím! Kiválóan koordinálom mások munkáját. Hangosan és határozottan tudom közölni hogy: "- Ne sörözzé dógozzá" vagy "- Lenne itt egy kis fusimeló, menjél mán' ki nézzed meg" vagy "- Keverjed mán' a betont mer sose leszünk kész!"

 

- Nemzetközi kamionsofőr

Tisztelt Cím! Van egy nagyszerű kamionos ingem, meg egy szakadt gatyám. Van jogsim is, jártam már sok országban, és ismertem sok kurvát is. Szívesen veszek fel stopposokat. Bármilyen nyelven képes vagyok activityzni. 

 

- Technológus

Tisztelt Cím! Nagyon örülök, hogy megtaláltam álláshirdetésüket. Úgy érzem, itt végre igazán önmagam lehetnék.   Mindig is szerettem a techno zenét, nagy sikereket értem már el különféle diszkókban. Kérem vegyenek fel!!

 

- Kintlévőség-kezelési specialista

Tisztelt Cím! Hála az égnek már voltam kint is, bent is. Mindkét helyzetet nagyon jól megoldottam.

 

kapaszkodjál...

- Darabolós munkatárs

Tisztelt Cím! Magam sem gondoltam volna, hogy gyerekkori álmaim valóra válhatnak. Most végre mindenki megbűnhődik. Szivesen feldarabolok bárkit, bármit, bármennyiért, akár hobbi szinten is!

A bejegyzés trackback címe:

https://namajdmost.blog.hu/api/trackback/id/tr144590073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása