Én nem szoktam tv-t nézni. Persze vannak kivételes alkalmak; amikor már tudom hogy megkezdődik a visszaszámlálás, és jönnek az álommanók, akkor benyomom a tv szemét, aztán had folyjon ami a csövön kifér. Tudom hogy úgyis kb. 5 és fél percet tudom nézni, mert beüt az alvós kóma, szóval gyakorlatilag tök mindegy mi megy a televízióban. 

Valamelyik este sikerült valami élményadóra kapcsolni. Jeje, valami szellemirtós-látós paranormális műsor megy. Na mondom ez kell nekem, blogos-sztori gyanús. 

Gondolom Ti is láttatok már ilyen nagyszerű műsort. 

Képzeljed el:

1. Van egy szegény szerencsétlen család, akik sajnos MÁR ÉVEK ÓTA szenvednek a kopogó szellemtől, hangoktól, zajoktól, a saját képzeletüktől, meg az unalmas életüktől. Jól behalucinálnak maguknak sok rémtörténetet, és jól megmagyarázzák hogy miért borzalmas az életük, mert itt TUTI hogy gonosz lelkek/szellemek/ufók/szörnyek/zombik/halottak/élők/bármik zaklatják őket. 

2. NINCSEN GOND, mert van erre egy jól felkészített, szakképzett stáb, tele professzionális szakemberekkel, akik a szellemeket-halottakat JÓL MEGLÁTJÁK. 

3. Nincs más teendő, mint a szegény-szerencsétlen család jól megkeresi a szakképzett stábot, hogy találják meg a rakoncátlan szellemkét. 

4. A stáb látó-szellemirtói-megtalálói-felfedezői (fogggalmam sincs hogy hívják őket) jól bemutatkoznak, és elmondják, hogy pályafutásuk alatt hány szellemet, meg angyalt fedeztek fel, és küldték őket a nyugodt másvilágra. Szóval a siker GARANTÁLT. 

5. A gyökérkút család átadja kulcsrakészen a lakást, hogy akkor itt lehet majd szellemet idézni, meg kamerázgatni, meg hallgatni esténként a szellemek jelenlétét. Természetesen a család elhúz a vérbe nyaralni, mert nincs az az Isten, hogy ők otthon maradjanak. 

6. A stáb bepakolja a gecidrága holmiját a házba, (azt persze nem láthatod, hogy sütnek a kertben, hevernek a kanapén, tv-t néznek, meg kipróbálják a család francia ágyát. Ingyen kéró estére! Én a helyükben a házibulit is fontolgatnám..) Dehát jó munkásemberek, szóval csak annyit látsz, hogy megépítik a csodatehnikát a házban. Bekamerázzák még a budit is, hátha éppen ott jelenne meg a szellem.  

7. Várnak.

8. Félelmetesen néznek a kamerába.

9. Baromira rémült arccal, mintha éppen armageddon lenne, belemondják a kamerába hogy: TI IS HALLOTTÁTOK? 

10. A néző figyel, nem hall semmit

11. Rohannak kamerával egyik helységből a másikba, hallod ahogy belefújja a levegőt a mikrofonba. Liheg mint a kutya. 

12. HALLOTTÁTOK?

13. A néző odatapasztja a fülét a tv-re, de semmi.

14. Egy váratlan pillanatban, elhangzik egy mondat (amitől olyan tágra nyílt a pupillám, hogy azt hittem szétszakad)       "Ez a szellem nagyon öntörvényű!" (WTFFF????!!)

15. Megállapítják hogy a szellem öntörvényű. 

16. Semmi sem segíthet csak a szellemidézés.

17. Hajnal 3-kor telefonálnak a szellemidézős gurunak, avagy MÉDIUMNAK, hogy "gyere már át, mert van itt egy szellem, aki nagyon ÖNTÖRVÉNYŰ"  

18. Megjelenik az általában korosodó 40-50 közti munkanélküli-félig nyugdíjas nagyon-unatkozó néni. Szépen elmondja hány családot mentett már meg a gonosz ÖNTÖRVÉNYŰ lelkektől, és akkor most ő jönne szellemidézni.

19. A referenciái elsorolása után beáll a szoba közepire, jól megfogja a stáb tagjainak pici kezeit, aztán elkezd dűlöngézni ide-oda. 

20. Hallom!! -mondja. (természetesen már belebújtál a tv készülékbe, de anyád üvöltésén kívül hogy: "KAPCSOLD MÁR KI AZT A KURVA TV-T" nem hallasz semmit. (nembaj konstatálod hogy anyád nagyon ÖNTÖRVÉNYŰ)

21. Megtalálják a szellemet, természetesen a padláson vagy pincében. Sehol máshol emberi helyen nem lehet. 

22. Hát a szellem nagyon borzalmas dolgokat élt át a házban, természetesen itt halt meg, szóval szegény lelkét fel kell szabadítani.

23. A médium jól felszabadítja.

24. Leülnek kamerával beszélgetni, tanulságokat megvitatni.

25. 50-szer visszajátszák a képkockákat, amiben 5 tébolyodott ember kóvályog egy sötét lakásban.

26. A család hazaérkezik, jól elmesélik nekik mi történt, aztán jól megmutogatják a felvételeket.

27. A család fülel, nézi a videót, de se nem lát, se nem hall semmit. Nembaj elhiszik, inkább bólogatnak, meg mosolyognak, meg megköszönik, csak hogy ne nézzenek ki idótának. (pedig már akkor idiótának néztek ki amikor szellemirtós látnokokat hívtak - de nemgond benne voltak a tv-ben)

28. Felszabadulás, katarzis, finish, the-end, elfogyott a műsoridő.

Az élmény hogy megnéztem egy ilyen műsort, megfizethetetlen. 

szellem.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://namajdmost.blog.hu/api/trackback/id/tr194715112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása