Hétfők

 2013.02.19. 10:19

05:00 - Csöng az óra.

Már megint kelni kell.. Nyomd le azt a szart. Szundi.


05:10 - Csöng újra.

Na még 5 perc.


05:20 - Csöng újra. Mi az hogy csöng? Visít.

Kussolj már el, hogy baszódnál meg! Hol a faszomba kapcsollak ki?


05:30 - Csöng, ordít.  Szundi lenyom. 

Még utoljára, csak egyszer, kérlek. Kelek esküszöm, csak még egyet...


05:43 - Szem kinyit, óra nemcsöng.

Kurvajó.. Kinyomtam a telót. Nagyszerű.


05:45 - Mély bámulás előre az ágy szélén.

Nem akarok dolgozni menni. Nem, nem. Mi lenne ha visszabújnék és úgy csinálnék mintha nem kellene menni?

 

05:50 - Mailek nézegetése, tea, mély relaxációs állapot.

Nem írt senki, üres és hideg a szájber tér. Mindenki alszik. A faszér' alszotok ha én már fent vagyok?!


6:00 - Hajmosás, fogmosás, emberi állapot előkészítése.

De hideg a víz. Dekurvára nincs kedvem reggel 6-kor hajat mosni. Ki ez az ember a tükörben? Úristen, hogy nézek ki.. Szarból várat ma reggel is? Nem akarok menni...


6:15 - Hajszárítás, szempillaspirál.

Miért kell minden áldott alkalommal belenyomni a szempillaspirált a szemembe?  Ki a franc találta ki ezt a szart? Ég a szemem. Vörösre dörzsölöm hogy lejöjjön. Kezdhetem előről. Csodaszép vagyok. Úgy nézek ki mint Terry Black. 


6:25 - Bepakolás, felöltözés.

Nincs egy kibaszott ruhám se. Mit vegyek fel? Mindegy leszarom, jólesz, farmer spotcsuka. Csákó. De bénán nézek ki, öltözzek már át. Szekrény kipakol, harisnya felhúz. Szoknya. Már jobb. Hol a táskám? Mi ez a sok szar benne? Hát borítsd már ki! Heló muter! Ne pakolj már annyi kaját be! Mondom azt ne tedd be! Vedd már ki! Hol a fésűm? Hol a sálam? Add már ide! Nem érted hogy ne rakd be a 20. szendvicset? 


6:37 - Úton.

Friss levegő, varjak. Utálom a varjakat. Húzzatok már a francba. Vajon lekésem a villamost? Lekésem. Ácsorgás 10 percen át a megállóban. Hideg van. Utálom a hideget. MP3 benyom. Ez a zene se jó, az se. Ez is szar. Azis. Idegesít. Fázok. Éljen a harisnya. Folyik az orrom, zsepi. Mégegy zsepi. Hol van már a kurva villamos? Megjön. Leülök, melankólia. Nézem a többi leépült reggeli harcost a villamoson. Sorstársak. Ránézek az órára. Elkések. Leszarom. A szokásos reggeli kavics a cipőmben. Felbasz.


07:15 - Megérkezés.

Utolsó fazonigazítás a liftben. Szarabbul festek mint egy órája. Csengetés. Senki sem nyit ajtót. Miért nincs még mindig kulcsom? Nyisd már ki azt a kurva ajtót, még valakinek feltűnik hogy elkéstem. Ajtó kinyit, besomfordálok, asztal megkeres, gép beindít. Leöltözés. Iszok a szutyok csapból, feltankolok egész napra. Leülök.


8:00 - Munka

A telefon állandóan csöng. A reggeli mosolygás nehezen megy hozzá. Miért ordít velem ez a nő? Miért teszi rám a telefont? Ki vagy te bazdmeg, hogy rámtedd a telefont? Ja.. egy ügyfél. Jó. Nagyot nyelés. Nagy levegő.


09:00 - Munka imitálása

Telefon kihúz, kis relax. Megpihenek. 


10:00 - Ebéd.

Nincs is jobb mint délelőtt ebédelni. Minden élelmet elfogyasztok délelőtt. Hivatalos ebédszünet. Annyira bejövős, hogy már minden velem dolgozó rabszolga  ebédel, reggel 9 és 10 között. Esszük a husokat, szenyókat, krumplikat, rizseket. És persze bámuljuk egymás kajáját. Mert természetesen a másik kajája mindig finomabb.

11:00 - Szenvedés

Haza akarok menni. Mi a faszt keresek itt? Papírmunka. Alexnek reggeli levélírás, aki a világ másik végén ugyanazt csinálja mint én, csak 10szer annyi pénzért. Barátnőknek irogatás. 


12:00 - Szünet

Hé Feri! Gyere már le egy cigire! Feri mesél a hétvégéjéről. Megint berúgott. Irigylem a Ferit. Holvannak már a szép berúgós idők?! Hivatalos ég bámulás, dejó lenne máshol lenni. 


13:00 - Munka

Telefon felvesz. Lerak. Telefon felvesz. Lerak. Telefon felvesz. Lerak. Nem asszonyom nem tudok segíteni. Nem is akarok. Papírmunka. Telefon felvesz. Lerak. Igen Uram, ígérem visszahívom. Szólok a felettesemnek, meglátom mit tehetünk. Rendben, persze, keressen bátran. Telefon felvesz. Lerak.


14:00 - Merengés az élet értelméről

Itt kellene hagyjam ezt a szart. Nem bírom idegekkel. El kellene költözzek. Fogom a sátorfám, és felgyújtom az irodát. Hátra sem nézek, csak megyek. Hol van már az édes fiatalság? Hol vannak a barátaim? Mi a faszér' nem süt a nap? Hiányzik Alex. 


15:00 - Fészbuk, hiradók, alvás

Telefon felvesz lerak. Videó elindít. Leállít. Telefon felvesz lerak. Videó elindít. Megpróbálom megnézni a hiradót, de fél óra után felbasz, hogy megzavarnak 1 percenként a telefonok. Újra próbál, felvesz, lerak, elindít. Utálkozik. Fészbuk. Elalszom, elpilledek, bebódulok.


16:00 - Feri

Feri húzzunk lefelé. Szünet. Feri mesél, én nézem az eget, ábrándozok.  Mindjárt 6 óra, és húzhatok a picsába. Feri is húzna a picsába.


17:00 - Agónia

Mikor lesz már vége? Még egy óra.. Nem hiszem el.. Fészbuk. Telefon. Fészbuk. Telefon.


17:55 - A felismerés

Ma oktatás lesz 6-tól. Továbbképzés, okosodás. Még jó hogy 11 órája ülök itt. Este 8 előtt nem végzünk. Sírni akarás, hol van az életem, szájonkúrtkurvaélet.


18: 00 - Ricsi

Ricsi haverral találkozás meló előtt. Kis csevej, cigi, ölelés. De jó hogy ittvagy. Mennem kell vissza. Rohadjon meg az élet.


18:10 - Oktatás

Szem erőteljes nyitvatartása. Könnycsordulás, mindjárt elalszom. Nem bírom. Koncentráljak? 11 óra munka után? Normálisak ezek? Mellettem lévő ribanc verseng. Majd ő hamarabb megcsinálja a feladatot. Nyerni akar. Felszívom magam. Felébredek. Megcsinálom énis a szájbakúrt feladatot. Jól. Gyorsan. Nyerek. Nekem adnak új feladatot, megcsinálom azt is. Nyerek. Ribanc elbukik, az idő letelt. 


20:15 - Hazaút

Zúzás haza. Vigyünk haza kocsival? - Á hagyjad, kell a mozgás. Buszmegállóban szarrá fagyás. Harisnya. Didergés. Orrfolyás. Természetesen újra megbánom, hogy nem mentem ma sem kocsival. Gyalogút, ősellenségem a cipő újra felbasz.


20:50 - Megérkezés

Helló muter. Milyen napod volt? Ne is kérdezd. Eszel valamit? Levest. Kis leves, kis fészbuk, kis barátnők. Sírni tudnék olyan jó itthon. Mizu muter? Ásemmi.


21:15 - Alex

Skype? Ágybabújás. Dumcsi a kurvamessze élő barátoddal. Milyen napod volt? Geciszar. És neked? Nekemis. Boldog távkapcsolat. Álmos vagyok. Aludjunk. Szeretlek.

 

Szar érzéssel eltöltött órák száma: 12

Boldog órákkal eltöltött órák száma: 1

Felmondással kapcsolatos gondolatok óráinak száma: 5

Hétfővel kapcsolatos negatív gondolatok száma: 132546373483

Az érzés, hogy holnap is dolgozhatok megfizethetetlen.

munka.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://namajdmost.blog.hu/api/trackback/id/tr745088270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása